Overnachtingen

In het kader van de door Col d'Extrême georganiseerde fietsvakanties wordt overnacht in een breed scala van gastvrije en veelal sfeervolle overnachtingsgelegenheden. Mede afhankelijk van het type fietstocht varieert dit van vrij luxe (2 of 3 sterren) hotel, tot bemande berghut. Alle accommodaties zijn met zorg geselecteerd en op een vrij kritische wijze wordt steeds gecontroleerd in hoeverre de fietsers hun verblijf naar wens hebben ervaren.
Doorgaans overnachten racefietsers in wat luxere accommodaties (hotel, chambre d'hôte, casa rural), terwijl de over het algemeen meer avontuurlijk en minder veeleisend ingestelde mountanibikers een minstens zo "warm welkom" ervaren in meer "basic" overnachtingsgelegenheden als gîte, albergue de muntaña en refugio.

Bekijk hieronder een selectie van de foto's, één voor één in de galerie of als diashow (bij voorkeur via de optie full screen:

Met dank aan Roswitha van Wersch, Hans Melenhorst, Frits Hendrix, Truce & Nico, Aart de Groot, Eduard Camping, wielrenvereninging RETO, "good old" Luc en Yves en Gerard van der Kraan